© 2020 AROMA RESTAURANT & EVENTS

Calea Turzii 329, Cluj-Napoca

 info@restaurant-aroma.ro

#restaurantuldinlivada

  • Facebook
  • Instagram
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
1/10

RESTAURANTUL AROMA

Povestea noastră începe în 2003, într-o perioadă în care gastronomia Clujeană nu cunoștea o asemenea popularitate. Un restaurant își așeza fundația în Livada Palocsay, mizând pe o panoramă unică asupra orașului. 

Restaurantul are două încăperi pentru servirea oaspeților. Salonul de la etaj este amenjat în stil clasic având ca piesă centrală un semineu. Geamurile mari și compartimentarea modulară a salonului oferă intimitate oaspeților și o priveliște încântătoare asupra orașului.

Încăperea aflată la parter adoptă un stil neoclasic, echilibrat și funcțional, cu acces facil către grădina restaurantului. 

BUCĂTĂRIA AROMA

Meniul à la carte pe care îl propunem este inspirat din bucătăria internațională, cu preparate care își au rădăcinile în călătoriile noastre sau în pasiunea de a experimenta.

În fiecare zi, povestea continuă și

invităm să experimentați 

#restaurantuldinlivadă.

„Gătitul este o artă, iar arta este alimentată de inspirație, care trebuie să te găsească lucrând.”  – Chef Mălina Huszar.

Chef Mălina Huszar conduce bucătăria restaurantului Aroma din 2017, fiind specializată în preparate din vită, rață și deserturi. A participat la emisiunea TV Hell's Kitchen unde a primit tunica neagră în semn de recunoștință pentru maiestria din bucătărie.