top of page
Blazon Aroma-01.jpg

Top trenduri pentru nunți în 2020

Vrei ca nunta voastră să fie una specială de care se va vorbi peste mulți ani în cercul vostru de prieteni și printre membrii familiei?

 

Iată ultimele trenduri în organizarea de nunti în 2020 pentru inspirație.

 

  1. Nunți sustenabile

 

Ce înseamnă o nuntă sustenabilă? Este o nuntă cu un impact redus asupra mediului înconjurător.  Acest lucru poate însemna: refolosirea inelului de logodna sau a rochiei de mireasă, aprovizionarea cu mâncare cultivată local, să vă asigurați că locația unde vă organizați nunta reciclează sau ca nunta voastră are o amprenta redusa de emisii (invitații nu vor conduce prea mult către locație).

 

Image by Ömürden Cengiz

2.  Culori afrodiziace

 

Anul acesta se poartă culorile neconvenționale: verde mentă, rozul milenar  (o combinație îndrăzneață între roz și violet), galben cu nuanțe pământii  sau albastru denim. Noi zicem că aveți din ce alege.

 

3. Accesorii purtate în păr

 

În continuare voalul este alegerea clasică, dar bijuteriile pentru păr sunt din ce în ce mai în tendințe. Aceste accesorii pentru păr sunt adesea împodobite în perle sau strasuri și sunt minunate pentru a coafa bucle naturale sau un coc.

 

4. Flori comestibile

 

Fie ele presărate pe desert, înghețate în cuburi de gheață sau aruncate în salate, florile comestibile sunt o mare tendință pentru nunțile din 2020.

 

5. Băuturi cu autoservire

 

Desigur nu vă sugerăm să puneți un frigider cu băuturi de unde invitații ar trebui să-și ia singuri băutură, ci ne referim la crearea unui robinet artificial pe perete de unde invitații își pot lua singuri prossecco sau cocktailuri gata preparate cu o serie de garnituri speciale ce le permite oaspeților să-și personalizeze băutura preferată.

 

6. Ținute pentru miri

 

Domnilor, uitați de clasicul negru la costum, albastru e la modă în 2020. Nuanțe de bleumarin și cobalt sunt în tendințe și nu vă temeți să folosiți accesorii pentru a vă personaliza look-ul.

 

7. Mâncare interactivă

 

Meniu tradițional este îmbinat cu momente culinare interactive cum ar fi: pereți de gogoși, sau aperitiv scos pe curea transportatoare. De asemenea puteți opta pentru gastronomie moleculara sau bucătărie de tip fusion să vă surprindeți invitații.

 

Speram ca v-am dat câteva idei ce puteți să le includeți în nunta voastră!

 

 

Inspirație: Theknow & Harper’s Bazar

bottom of page