top of page
Blazon Aroma-01.jpg

 10 motive să revii la Aroma

1. Este atât restaurant à la carte cât și locație pentru evenimente

Da, este adevărat că restaurantul are o dublă funcție, dar tocmai de aceea credem că suntem speciali. Ne-am dorit ca priveliștea minunată a Clujului să fie admirată nu doar de participanții la evenimentele pe care le organizam, în mare parte în weekend.

La fel, considerăm că un restaurant à la carte cu preparate culinare inedite se potrivește de minune să fie acompaniat de o priveliște iconică a întregului oraș.

Salon Mov restaurant Aroma cluj.png

2. Vedere panoramică a Clujului

Aflat în inima Transilvaniei, iubitul nostru Cluj, care a fost Capitala Europeana a Tineretului în 2015, renumit pentru Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) sau Festivalul Untold, este unul din cele mai prietenoase orașe din România. Cluj-Napoca este un oraș care te cucerește atât din interior, cât și de la depărtare.

 

Localul nostru este amplasat chiar pe dealul Feleacului oferind una din cele mai frumoase vederi panoramice a orașului. De multe ori ne întrebăm ce e mai frumos: vederea profunda a întregului oraș pe timp de zi sau cerul înstelat și luminile vibrante ale Clujului pe timp de noapte.  Răspunsul corect: amândouă!

3. Livada Palocsay

Țara noastră este atât de frumoasă, iar zona Clujului are extrem de multe de oferit. Pe lângă vederea panoramica asupra Clujului, ne mai mândrim cu intrarea feerica spre locația noastră dinspre Calea Turzii, adică minunata Livada Palocsay.

Primăvara, pomii fructiferi sunt de un verde crud. Vara târzie, aromele de mar copt te îmbie. Toamna, livada se transforma în culori arămii și ruginii, iar iarna un peisaj alb ca-n basme te înconjoară.

 

Și cum acest loc magic ar trebui admirat de cât mai multă lume colaborăm cu Runners Club și organizăm antrenamente de alergare în livada pe distante de 4-10 km.

4. Cele mai bune preparate 

Ai încercat tartarul de vită sau crepe suzette în restaurantul nostru? Ceea ce este cel mai interesant este că sunt preparate chiar în fața ta. Clienții ne spun că sunt cele mai bune din oraș. Te provocăm să le testezi și tu sau poate îți fac cu ochiul alte preparate din meniul nostru: Camembert crocant, creveti Butterfly,  Gourmet Burger, Surf and Turf, tagliatelle mare e monti, cotlet de miel, lava cake sau papanași cu gem de afine.

Coaste aroma restaurant.png
papanasi cluj aroma.png

 

5. Eleganță și intimitate

Atât restaurantul Aroma cât și sala de evenimente Sara sunt amenajate de designeri pentru a vă oferi intimitate și armonie. Sălile sunt decorate clasic și neoclasic, cu candelabre de cristal, în culori neutre sau vibrante, având o compartimentarea modulară, dar tot timpul gândindu-ne să fiți incantați de priveliștea uimitoare. Fiecare salon are lounge separat de aceea putem organiza mai multe evenimente în același timp respectând intimitatea fiecăruia.

6. Terasa spațioasă dar și interior decorat elegant

Pe perioada verii vă așteptăm pe terasa noastră panoramică să serviți prânzul și cina. Pentru primăvară, toamnă târzie și seri răcoroase avem variante să vă încălzim, fie că vorbim de un whiskey on the rocks, un cognac, o ciocolată caldă sau pur și simplu o pătură moale.

 

Cât vremea e rece vă punem la dispoziție 4 saloane elegante și rafinate pentru o masă copioasă sau un eveniment de succes.

terasa aroma cluj.png

 

7. Locație Instagrammable

Recent a intrat în dicționarul uzual cuvântul: Instagrammable. Ce înseamnă de fapt?  O persoana sau locație perfectă pentru a fi fotografiată și urcată pe platformele digitale de social media, precum Instagram.  Noi spunem că suntem „very Instagrammable”: flori, oglinzi, natură, eleganță și armonie. Așa că vă așteptăm la photo shootinguri, atât profesionale, cât și amatoare.

8. O selecție vastă de vinuri

Fie vin alb, roze sau roșu, sec, demisec sau dulce, îl vei găsi în crama noastră.

Vinurile din meniul nostru sunt atent alese să completeze un meniu de prânz, o seară alături de prieteni sau un eveniment privat pretențios.

Avem vinuri de la prestigioase crame romanești, dar și de la podgorii vestite de pe alte meleaguri: Alira, Avincis, Corcova, Davino, Domeniile Boieru, Domeniile Panciu, Galicea Mare, Gitana, Jelna, Liliac, Petro Veselo, Recas, Serve, Știrbei, Tohani.

Meniul de vinuri este completat de o amplă selecție de vinuri spumante, prosecco sau șampanie.

selectie vinuri cluj aroma.png

9. Locație ideală pentru grupuri

De obicei persoanele care vin la evenimente organizate la Aroma se întorc cu plăcere să ia prânzul sau cina. Iar persoanele care iau masa la restaurantul nostru de multe ori optează să organizeze evenimente importante din viața lor, precum nunta, botezul sau aniversări în cadrul locației noastre.

 

Fie ca e vorba de un prânz, o cina cu familia și prietenii apropiați sau o aniversare, suntem ceea ce căutați. Fie alegeți din meniul nostru à la carte sau vorbiți cu colegii noștri și prestabilim un meniu, indiferent de ocazie.

 

10. Restaurant cu tradiție

Înființat în 2003, restaurantul este unul din cele mai vechi din Cluj-Napoca.

Fie că e  vorba de o nuntă, botez sau un eveniment corporate, consilierii noștri sunt pregătiți să vă furnizeze cele mai utile sfaturi pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie unul de succes. Avem un meniu à la carte inspirat din bucătăria internațională și un meniu pentru evenimente ce poate fi adaptat pentru orice gust.

 

Ne mai mândrim cu o echipă de ospătari care își cunosc meseria și o fac cu plăcere, atenți tot timpul și pregătiți să vă facă să vă simțiți răsfățați. 

 

Vă așteptăm cu drag să serviți un prânz sau o cină cu stil sau să organizam împreună evenimente importante din viată voastră.

bottom of page